Menu

Erik van Sauers - Werkvoorstelling

zaterdag 08 apr 2017 | 20:30

Voor een tweede maal – en TOP kondigt dat met veel genoegen aan – staat cabaretier Eric van Sauers in Bemmel op de planken.

Om intiem zijn gedachten te delen én uit te glijden, om raak te schieten en hard te missen, dicht bij het publiek te zijn en uiteraard te lachen. 

Na een aantal jaren afwezigheid maakte Van Sauers afgelopen seizoen een zeer succesvolle comeback met het fascinerende Ontroert. Met deze alom buitengewoon geprezen voorstelling bewijst Van Sauers een unieke plek in te nemen in het Nederlandse cabaret. 

‘Een bevlogen komediant die graag doet alsof hij de botte bijl hanteert, maar ondertussen geraffineerd zijn eigen en andermans gebreken fileert, een prettige verteller die boeit.’

Eric van Sauers lanceerde zichzelf in 1997 rechtstreeks vanuit het stand-up comedy gezelschap ‘De Comedytrain’ het Cameretten festival in, dat hij glansrijk won. In 2005 kreeg hij De Neerlands Hoop en voor zijn voorstelling Ridder werd hij in 2010 genomineerd voor de Poelifinario. En nu dus bij TOP zijn nieuwste voorstelling met de veelzeggende naam  ‘Werkvoorstelling’.