Impressariaten & boekingsbureaus

De reguliere theaterprogrammering in de TheaterKerk word verzorgd door stichting Toestanden Op Podium die al twintig jaar voorstellingen in Bemmel organiseert. Tot aan dit seizoen in cultureel centrum de Kinkel maar sinds november 2016 in de TheaterKerk. Een fantastische plek met een zaalcapaciteit van 230 stoelen. We bieden een vlakke speelvloer. Verder hebben we de mogelijkheid om een professioneel lichtplan te verzorgen en we beschikken over uitstekend geluid. De voormalige kerk is dusdanig akoestisch aangepast dat we diverse typen voorstellingen aan kunnen en het geluid optimaal blijft. Dat ligt aan de wijzigingen die we in de zaalakoestiek aan kunnen brengen. Uiteraard beschikken we over professioneel geluid en andere middelen zoals een beamer en scherm.

Programmering 2017-2018

Ook voor seizoen 2017-2018 verzorgt Toestanden Op Podium de programmering. Als je als impressario vragen hebt over de mogelijkheden binnen de theaterkerk neem dan gerust contact op met de programmeurs. Zij kunnen je van alle informatie voorzien.

Al tal van artiesten hebben in Bemmel op het podium gestaan. Denk aan Eric van Sauers, Schudden, Ernesto & Marcelino, Kees Thorn, Jochem Myjer, Onno Innemee, Vrouw Holland, Jeroen van Merwijk, Niet Schieten, Arjen Lubach, Hans Dulfer, Karzu en vele anderen. Ook als live muziekpodium is de zaal bijzonder geschikt. Door de uitschuifbare tribune is de zaal flexibel in te delen. Kleed- en doucheruimte voor de artiesten bevind zich direct achter het podium onder de kloktoren. Je kunt de technische lijst downloaden als PDF document.

Bekijk de website van Toestanden Op Podium voor meer informatie.