Techniek in de theaterzaal

In de TheaterKerk beschikken we over uitstekende techniek om je productie tot een succes te maken.

Geluids- en lichttechniek in het theater

De zaal is voorzien van een L'Acoustics geluidsinstallatie. Al het geluid en licht kan centraal bediend worden. De akoestiek is aan te passen naar de aard van de voorstelling. Daarmee is een optimaal geluid gegarandeerd. De technici van de theaterkerk zorgen desgewenst voor een goede begeleiding van jouw productie.

Het speelvlak is 7x10 meter met een in hoogte verstelbaar grid van 7 meter hoog.We hebben een complete technische lijst (PDF) van geluid- en lichtmogelijkheden voor je beschikbaar. Download technische lijst >

Heb je specifieke vragen over de theatertechniek bij een voorstelling dan neem je contact met de afdeling theatertechniek: bereikbaar via mail: 

Filmvoorstellingen in de Theaterkerk

De zaal is ook geschikt voor filmvoorstellingen. Er hangt een doek van 7 x 3,5 meter dat electrisch bediend kan worden. Er hangt ook standaard een zeer professionale beamer. Samen met de uitstekende geluidsinstallatie is een professionele filmvoorstelling gegarandeeerd.

Het unieke karakter van deze ruimte wordt benadrukt door het grote koor met het oorspronkelijke orgel. Het orgel is gerestaureerd en functioneert goed. Er kunnen dus ook orgelconcerten gegeven worden.

Vragen over de huur van een ruimte stel je eenvoudig via het formulier of bel naar 06 3873 2080.

Kerkorgel & piano

Het kerkorgel van deze voormalige kerk is volledig gerestaureerd en kan desgewenst ook gebruikt worden bij voorstellingen. Het orgel telt liefst 1.340 pijpen. Het instrument dateert van 1950.

Er is een piano aanwezig merk Kawai deze wordt indien nodig voor iedere voorstelling gestemd (440 herz).